Државни семинар 2018

Поштоване колегинице и колеге,

Традиционални зимски Државни семинар Друштва математичара Србије који је намењен наставницима математике и информатике у основним и средњим школама одржаће се у суботу 10. и недељу 11. фебруара 2018. године у Београду.

Семинар је под каталошким бројем 242 акредитова код Завода за унапре-ђивање образовања и васпитања и сви наставници – учесници семинара за учешће на семинару добијају сертификат са 16 акредитованих сати.

У прилогу вам ради бољег и правовременог информисања о Државном семинару достављамо оријентациону структуру семинара за наставнике математике и наставнике информатике који Организациони одбор семинара предлаже за реализацију Семинара. Скрећемо пажњу на посебно богат и веома актуелан програм семинара за наставнике информатике.

Позивамо све колеге који желе да се активно укључе у рад Семинара да до 10.12.2017. пријаве своја евентуалне теме и саопштења. Позив за предаваче са детаљним упутством за достављање резимеа тема и саопштења дат је у посебној информацији која ће, такође, бити објављена на сајту ДМС.

По достављању предлога тема и саопштења Организациони одбор Семинара ће у другој половини децембра 2017. конституисати Програм Државног семинара који ће бити објављен на сајту ДМС.

Пријављивање наставника за Државни семинар за наставнике математике и информатике реализоваће се потом појединачним on line пријавама.

Котизација за Државни семинар за наставу математике и рачунарства 2018. по једном учеснику износи 5.000 динара (за наставнике који су чланови ДМС) и 10.000 динара (за наставнике који нису чланови ДМС).

Профактура за котизацију се може обезбeдити преко канцеларије Друштва математичара Србије (телефон 011 30 36 818 или е-maila drustvomatematicara[at]yahoo.com ).

Котизација се уплаћује на жиро рачун Друштва математичара Србије 340-13536-62

Чланарина која износи 1.000 динара за годину дана се уплаћује на жиро рачун матичне подружнице или ако подружница не постоји онда на жиро рачун Друштва математичара Србије
340-13536-62.

Председник
Друштва математичара Србије
др Војислав Андрић, с.р.

Оријентациона структура Државног семинара

ПОЗИВ ЗА ПРЕДАВАЧЕ

to-top