Чланови Друштва математичара Србије

Молба за школе и подружнице математичара које плаћају групну чланарину.

Да бисте постали члан Друштва математичара Србије потребно је да се учланите у подружницу Вашег места попуњавањем приступнице ДМС-а коју можете скинути са ове странице и уплатите чланарину на жиро рачун Ваше подружнице.

Ако у Вашем месту немате регистровану подружницу, Ваше чланство остварујете тако што попуњену приступницу пошаљете Друштву математичара Србије, или e-поштом Славољубу Милосављевићу (slavce13[at]gmail.com), да бисте добили Ваш члански број и постали члан Друштва математичара Србије. У том случају чланарину уплаћујете на жиро рачун ДМС-а.

 

број рачуна: 340-13536-62

 

Чланарина за 2022. год. је 1000 дин. и треба је уплатити до 31.12.2022. год. Она би Вам омогућила да Републички семинар буде 50% јефтинији, 16 сати акредитованог семинара, да бирате и будете бирани у органима управљања ДМС-а. Поред тога добијали бисте годину дана бесплатно стручни часопис НАСТАВА МАТЕМАТИКЕ на e-mail адресу. Чланарина би Вам важила закључно са Републичким семинаром 2023. год.

Приступницa

Чланови Друштва математичара Србије који су измирили чланарину у 2022. години

Моле се нови чланови да приступницу Друштву преузму са сајта и попуњену пошаљу искључиво професору Славољубу Милосављевићу. Када регистровани чланови уплаћују чланарину треба у НАЛОГУ ЗА УПЛАТУ, у делу ПОЗИВ НА БРОЈ да напишу број своје чланске карте, како бисмо их ефикасније верификовали. За све неправилности или недостатке у списку, обратити се Славољубу Милосављевићу, slavce13[at]gmail.com.

to-top