Државни семинар о настави математике и рачунарства 2023.

Традиционални зимски Државни семинар Друштва математичара Србије, који је намењен наставницима математике и информатике у основним и средњим школама, одржаће се у суботу 14. и недељу 15. јануара 2023. године у просторијама Економског факултета у Београду. Семинар ће бити организован хибридно – предавања ће бити одржана уживо (са присутним учесницима) а биће и преношена на даљину у реалном времену.

Семинар је под каталошким бројем 405 акредитован код Завода за унапређивање образовања и васпитања и сви наставници – учесници семинара за учешће на семинару добијају сертификат са 16 акредитованих сати.

ВИШЕ ИНФОРМАЦИЈА О ДРЖАВНОМ СЕМИНАРУ 2023.

ПРОГРАМ ДРЖАВНОГ СЕМИНАРА

БИЛТЕН ДРЖАВНОГ СЕМИНАРА

Моле се колеге, који ће семинар пратити уживо, да у суботу у 10.00ч дођу на Економски факултет Универзитета у Београду, како би се благовремено извршила регистрација учесника. Пленарна предавања почињу у 11.00ч.

Свим учесницима, који су се пријавили закључно са 9.1.2022, послато је обавештење са техничким упутством за праћење семинара и приступ дељеним садржајима, као и позиви за приступ Гугл учионицама. Уколико неко од учесника није добио ово обавештење или уколико не може да приступи свом налогу, потребно је да се, у што краћем року, обрати за помоћ путем мејла admin@dms.rs.

Све пријаве, приспеле након наведеног датума, узете су у обзир и биће обрађене пре почетка семинара.

Котизација за Државни семинар за наставу математике и рачунарства 2023. по једном учеснику износи 5 000 динара за наставнике који су чланови ДМС и 10 000 динара за наставнике који нису чланови ДМС. Право на попуст имају сви чланови Друштва математичара Србије који су чланарину платили у периоду од 25.1.2022. до 9.1.2023. године.

Уколико учесник сам сноси трошкове котизације, потребно је да изврши уплату на рачун Друштва математичара Србије. Број рачуна је 340-13536-62, а позив на број је РАЗЛИЧИТ за сваког учесника, и одређује се по моделу 06-23-XXYYZZZ, где су XXYYZZZ првих 7 цифара ЈМБГ (цифре одређене датумом рођења). На пример, уколико је особа рођена 5.8.1980, одговарајући позив на број ће бити 06-23-0508980. Пример попуњене уплатнице можете пронаћи ОВДЕ.

Уколико школа уплаћује котизацију, потребно је да САМО ЈЕДАН представник школе попуни УПИТНИК ЗА ШКОЛЕ, у коме се, између осталог, наводи и број учесника за које школа плаћа котизацију.

Важна напомена: Неопходно је да сваки учесник, без обзира на начин плаћања, попуни форму за пријављивање учесника у предвиђеном року!

 

to-top