Државни семинар за УЧИТЕЉЕ 2023.

Поштоване колегинице и колеге,

Позивамо вас да узмете активно учешће на традиционалном зимском Државном семинару за учитеље Друштва математичара Србије, који ће бити одржан у недељу 5. фебруара 2023. године, са почетком у 10.00ч, на Математичком факултету у Београду. Сигурни смо да из размена мишљења и искустава великог броја колега, анализе добрих наставних пракси, као и уочених проблема, сви можемо само напредовати као наставници и тако допринети унапређењу наставног процеса у целини.

Семинар је, под каталошким бројем 434, акредитован код Завода за унапређивање образовања и васпитања и сви наставници – учесници семинара за учешће на семинару добијају сертификат са 8 акредитованих сати.

Семинар ће се реализовати хибридно (уживо за присутне са онлајн преносом посредством одговарајуће платформе), што ће омогућити оптимални дијалог већег броја учесника и реализатора тема.

ПРОГРАМ СЕМИНАРА

Котизација за Семинар по једном учеснику износи 3500 динара. Школе или учитељска друштва које пријаве 5 или више учитеља имају попуст и плаћају 3000 динара по једном пријављеном учеснику. Рок за пријаву учесника (слушалаца) је 1.2.2023. године, а пријава се врши путем ЕЛЕКТРОНСКЕ ФОРМЕ. Ову форму треба да попуни свако од учесника семинара појединачно.

Уколико школа уплаћује котизацију, потребно је да САМО ЈЕДАН представник школе попуни УПИТНИК ЗА ШКОЛЕ, у коме се, између осталог, наводи и број учесника за које школа плаћа котизацију.

Школе уплаћују котизацију за семинар на текући рачун Подружнице Друштва математичара Србије – Београд:

250-1420000445060-09

Уколико учесник сам сноси трошкове котизације, потребно је да изврши уплату као што је наведено у ПРИМЕРУ УПЛАТНИЦЕ. Сврха уплате је КОТИЗАЦИЈА ЗА СЕМИНАР ЗА УЧИТЕЉЕ а позив на број је РАЗЛИЧИТ за сваког учесника, и одређује се по моделу 06-23-XXYYZZZ, где су XXYYZZZ првих 7 цифара ЈМБГ (цифре одређене датумом рођења). На пример, уколико је особа рођена 5.8.1980, одговарајући позив на број ће бити 06-23-0508980.

Важна напомена: Неопходно је да сваки учесник, без обзира на начин плаћања, попуни форму за пријављивање учесника у предвиђеном року!

to-top