Државни семинар за УЧИТЕЉЕ – отворена пријавна форма

Поштоване колегинице и колеге,

Позивамо вас да узмете активно ућешће на традиционалном зимском Државном семинару за учитеље Друштва математичара Србије, који ће бити одржан у недељу 5. фебруара 2023. године. Сигурни смо да из размена мишљења и искустава великог броја колега, анализе добрих наставних пракси, као и уочених проблема, сви можемо само напредовати као наставници и тако допринети унапређењу наставног процеса у целини.

Семинар је под каталошким бројем 434 акредитован код Завода за унапређивање образовања и васпитања и сви наставници – учесници семинара за учешће на семинару добијају сертификат са 8 акредитованих сати.

Семинар ће се реализовати хибридно (уживо за присутне са онлајн преносом посредством одговарајуће платформе), што ће омогућити оптимални дијалог већег броја учесника и реализатора тема.

ПРОГРАМ СЕМИНАРА

Котизација за Семинар по једном учеснику износи 3500 динара. Школе или учитељска друштва које пријаве 5 или више учитеља имају попуст и плаћају 3000 динара по једном пријављеном учеснику. Рок за пријаву учесника (слушалаца) је 1.2.2023. године, а пријава се врши путем ЕЛЕКТРОНСКЕ ФОРМЕ. Ову форму треба да попуни свако од учесника семинара појединачно.

Котизација за семинар се уплаћује на текући рачун Подружнице Друштва математичара Србије – Београд 250-1420000445060-09.

Детаљније информације о издавању фактура школама и плаћању биће доступне након новогодишњих празника.

 

to-top