Чланови ДМС

Молба за школе и подружнице математичара које плаћају групну чланарину.

Да бисте постали члан Друштва математичара Србије потребно је да се учланите у подружницу Вашег места попуњавањем приступнице ДМС-а коју можете скинути са ове странице и уплатите чланарину на жиро рачун Ваше подружнице.

Ако у Вашем месту немате регистровану подружницу, Ваше чланство остварујете тако што попуњену приступницу пошаљете Друштву математичара Србије, или e-поштом Славољубу Милосављевићу (slavce13[at]gmail.com), да бисте добили Ваш члански број и постали члан Друштва математичара Србије. У том случају чланарину уплаћујете на жиро рачун ДМС-подружница Ниш.

 

број рачуна: 325-9500800003167-54

 

Чланарина за 2024. год. је 1500 дин. и треба је уплатити до 31.12.2024. год. Она би Вам омогућила да Републички семинар буде 50% јефтинији, 16 сати акредитованог семинара, да бирате и будете бирани у органима управљања ДМС-а. Поред тога добијали бисте годину дана бесплатно стручни часопис НАСТАВА МАТЕМАТИКЕ на e-mail адресу. Чланарина би Вам важила закључно са Републичким семинаром 2025. год. Уплаћена чланарина између два Државна семинара  обезбеђује попуст на котизацију за наредни Државни семинар.

Приступницa

Чланови Друштва математичара Србије који су измирили чланарину у 2024. години

Моле се нови чланови да приступницу Друштву преузму са сајта и попуњену пошаљу искључиво професору Славољубу Милосављевићу. Када регистровани чланови уплаћују чланарину треба у НАЛОГУ ЗА УПЛАТУ, у делу ПОЗИВ НА БРОЈ да напишу број своје чланске карте, како бисмо их ефикасније верификовали. За све неправилности или недостатке у списку, обратити се Славољубу Милосављевићу, slavce13[at]gmail.com.

to-top